Agjent shitjesh

Tiranë

Përshkrimi

Në këtë pozicion do të jeni përgjegjës për shpërndarjen dhe shitjen e produkteve tona tek klientët tanë ekzistues si dhe gjetjen e klientëve të rinj në qytetin e Tiranës dhe zonat përreth saj.

Përgjegjësitë:

 • Dërgesa e produkteve te klienti
 • Promovimi i linjës së produkteve te klientët
 • Menaxhim i marëdhënies me klientin
 • Mbledhja e Llogarive të Arkëtueshme (pagesave të pa likujduara nga klientët)
 • Rritja e volumit të shitjeve në të gjitha kategoritë e produkteve
 • Zgjerimi i klientelës me minimalisht një klient në muaj
 • Të shërbejë si urë lidhëse midis kërkesave të klientit dhe menaxhimit dhe anasjelltas

Kualifikimet:

 • Eksperiencë e mëparshme si agjent shitjesh
 • Aftësi të shkëlqyera të komunikimit profesional dhe menaxhimit të marrëdhënieve me klientët
 • Aftësi në analizimin e tregut dhe vlerësimin e potencialeve të reja të shitjes
 • Leje drejtimi i kategorisë B

Për të aplikuar, plotësoni formularin më poshtë:

Agjent shitjesh me kohë të plotë - Tiranë

Je i disponueshëm për të punuar me kohë të plotë?

Je i gatshëm të punosh gjatë fundjavës?

Si do ta konsideronit nivelin tuaj të Anglishtes?

A ke punuar ndonjëherë si agjent shitjesh?

A dispononi patentë automjeti?

Na vizitoni!

Orari

E Hënë - E Shtunë

07:00 - 19:00

E Diel

07:00 - 16:00

Na ndiqni

Kontakt

Telefon

+355 69 898 3443

Adresa

Rruga "Isa Boletini", Durrës

Antigua Caffe

0
 • You cannot add "AeroPress" to the cart because the product is out of stock.
0
Your Cart
Your cart is empty
  Calculate Shipping