Filtra Chemex

1,500L

Filtër konik i përshtatshëm për të pregatitur kafe me aparatin Chemex 3 Cups.

Out of stock

Filtër konik i përshtatshëm për të pregatitur kafe me aparatin Chemex 3 Cups. Trashësia e këtij filtri prej fibre siguron një filtrim edhe më të imtësishëm të vajrave, grimcave dhe nuancave të hidhura të kafes. Përmban 100 filtra.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Filtra Chemex”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Antigua Caffe

0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty
      Calculate Shipping