Chemex 3 Cups

5,500L

Chemex është një ndër metodat manuale më popullore të kafes filtër. Falë formës dhe filtrave të posaçëm, rezultati përfundimtar është një kafe aromatike dhe pa asnjë lloj sedimenti apo nuancash të hidhura.

Out of stock

Bërësi ikonik i kafes që u shpik nga një kimist në 1941 dhe përfundoi i ekspozuar në Muzeun e Artit Modern të New York-ut. Chemex është një ndër metodat manuale më popullore të kafes filtër. Falë formës dhe filtrave të posaçëm, rezultati përfundimtar është një kafe aromatike dhe pa asnjë lloj sedimenti apo nuancash të hidhura. Materiali: Qelq, dru, lëkurë. Bërë nga Borosilikat jo-poroz për të shmangur përthithjen e njollave dhe aromave. I thjeshtë për t'u përdorur e pastruar, me një dizajn elegant e të pavdekshëm. Këshillohet të përdoret me filtrat e posaçëm Chemex.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Chemex 3 Cups”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Antigua Caffe

0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty
      Calculate Shipping