shitës - barista

Durrës

Përshkrimi

Ky pozicion do të përfshijë kryesisht përgatitjen e kafes, shërbimin ndaj klientëve dhe çuarjen e pijeve e ushqimit në tavolina. Eksperienca si barist/e nuk është e domosdoshme pasi trajnimi i plote do të bëhet nga ne, megjithatë do të ishte një avantazh. Eksperienca në industrinë HORECA do të ishte gjithashtu një avantazh. Megjithatë, kriteri kryesor është entuziazmi.

Kandidati ideal shkëlqen në marrëdhënien me klientët, është shumë i apasionuar pas kafes (ose ka shumë dëshirë të fitojë njohuri mbi të) dhe është i gatshëm të punojë në skuadër. Për të aplikuar, plotësoni formularin më poshtë:

Shitës/Barist me kohë të plotë - Durrës

Je i disponueshëm për të punuar me kohë të plotë?

Je i gatshëm të punosh gjatë fundjavës?

Si do ta konsideronit nivelin tuaj të Anglishtes?

A ke punuar ndonjëherë në industrinë e kafes?

A ke punuar ndonjëherë në industrinë e ushqimit ose pijeve?

Na vizitoni!

Orari

E Hënë - E Shtunë

07:00 - 19:00

E Diel

07:00 - 16:00

Na ndiqni

Kontakt

Telefon

+355 69 898 3443

Adresa

Rruga "Isa Boletini", Durrës

Antigua Caffe

0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty
      Calculate Shipping