barista

Tiranë

Përshkrimi

Ky pozicion do të përfshijë kryesisht përgatitjen e kafes, shërbimin ndaj klientëve dhe çuarjen e pijeve e ushqimit në tavolina. Eksperienca si barist/e nuk është e domosdoshme pasi trajnimi i plote do të bëhet nga ne, megjithatë do të ishte një avantazh. Eksperienca në industrinë HORECA do të ishte gjithashtu një avantazh. Megjithatë, kriteri kryesor është entuziazmi.

Kandidati ideal shkëlqen në marrëdhënien me klientët, është shumë i apasionuar pas kafes (ose ka shumë dëshirë të fitojë njohuri mbi të) dhe është i gatshëm të punojë në skuadër. Për të aplikuar, plotësoni formularin më poshtë:

Barist/e me kohë të plotë - Tiranë

Je i disponueshëm për të punuar me kohë të plotë?

Je i gatshëm të punosh gjatë fundjavës?

Si do ta konsideronit nivelin tuaj të Anglishtes?

A ke punuar ndonjëherë në industrinë e kafes?

A ke punuar ndonjëherë në industrinë e ushqimit ose pijeve?

Antigua Caffe

0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty
      Calculate Shipping